Ervaring van InAudit

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Finque

"Onze samenwerking met Dennis is zeer prettig verlopen. Hij gaf ons het gevoel dat hij 100% van zijn tijd op zoek was naar onze nieuwe collega. Dennis was makkelijk bereikbaar, altijd positief en wist mensen enthousiast te maken voor InAudit en de functie."

Henry van de Langenberg
HR Manager

Een maand geleden zijn wij in contact gekomen met Finque.nl en Dennis Zeilemaker. Zij hebben ons bedrijf InAudit geholpen in onze zoektocht naar een audit manager. En met succes, want dankzij Dennis en Finque.nl hebben wij er een nieuwe collega bij.

Wij waren als groeiende organisatie al enige tijd op zoek naar een extra audit manager. Binnen no time hadden we enkele interviews met goede kandidaten. Het resultaat? Een perfecte match.

Onze samenwerking met Dennis is zeer prettig verlopen. Hij gaf ons het gevoel dat hij 100% van zijn tijd op zoek was naar onze nieuwe collega. Dennis was makkelijk bereikbaar, altijd positief en wist mensen enthousiast te maken voor InAudit en de functie.

Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Finque.nl (zeker ook omdat de kosten vooraf bekend waren waardoor we niet voor financiële verrassingen kwamen te staan).

We hopen dat Dennis er ook nog in slaagt om een extra auditor voor ons te vinden. Aan zijn enthousiasme en inzet zal het niet liggen.

Over InAudit

InAudit is een gepassioneerde, deskundige dienstverlener op het gebied van interne audit, finance, risk management en reporting voor kleine en middelgrote verzekeraars over het hele land. Het bedrijf is dus snel gegroeid en daarbij hebben ze mensen om zich heen verzameld die een toevoeging zijn voor hun klanten. InAudit is constant gefocust op verbetering, wil het bedrijf zich blijven ontwikkelen en haar werkwijze naar een hoger niveau tillen. Eén van de manieren om zichzelf te blijven verbeteren is het feedbackformulier dat het bedrijf naar iedere klant stuurt. De verzamelde feedback kan door ieder bedrijf worden opgevraagd.