Ervaring van Horlings Nexia

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Finque

"Acht maanden geleden is Horlings Nexia met Finque in zee gegaan om onze initiatieven wat betreft de werving van personeel te bundelen. De synergie tussen Horlings Nexia en Finque heeft tot succes geleid: met nog vier maanden te gaan hebben wij een Audit Manager Non-Profit aangenomen, een Gevorderd Assistent Accountant Audit en een IT Auditor. Mede hierdoor kunnen wij het nieuwe controleseizoen met een sterke staft beginnen."

Els van der Veer
HR Adviseur

Acht maanden geleden is Horlings Nexia met Finque in zee gegaan om onze initiatieven wat betreft de werving van personeel te bundelen. De synergie tussen Horlings Nexia en Finque heeft tot succes geleid: met nog vier maanden te gaan hebben wij een Audit Manager Non-Profit aangenomen, een Gevorderd Assistent Accountant Audit en een IT Auditor. Mede hierdoor kunnen wij het nieuwe controleseizoen met een sterke start beginnen.

Horlings is doorlopend op zoek naar uitbreiding van onze controletak. Finque stopt een hoop tijd in het proces en maakt gebruik van professionele middelen om in contact te komen met de juiste mensen. Kandidaten komen minder snel vanuit henzelf solliciteren en het wordt steeds uitdagender om vanuit het eigen netwerk uit te breiden. Daarnaast merken we dat het wel nodig is om zelf de goede mensen te benaderen vanuit de naam van Horlings. Finque is hierbij een goede partner.
Zij benaderen de kandidaten proactief namens Horlings Nexia en doen dit eventueel buiten kantoortijden, wanneer de bereikbaarheid van de kandidaten een stuk beter is.
Kandidaten komen vervolgens geënthousiasmeerd door Egan en Reinier bij ons over de vloer
Onze ervaring is dat alles binnen één a twee weken beslecht kan zijn.

Gezien de samenwerking met Finque nog vier maanden duurt, hopen wij hier nog meer topkandidaten uit te kunnen halen.

Over Horlings Nexia

Horlings is een organisatie van accountants en belastingadviseurs met ruim 80 medewerkers. Horlings doet wettelijke controles bij middel(grote) ondernemingen en non-profit organisaties. De organisatie richt zich ook op middelgrote en kleinere ondernemingen, dga’s en non-profit organisaties. Via hun nationale en internationale netwerk Nexia horen ze bij de top 10 grootste accountantskantoren van Nederland en de wereld. Nexia behoort tot de grootste organisaties op dit gebied, en rekent zowel beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven als vrije beroepsbeoefenaren tot haar klantenkring.