Ervaring van Crowe Horwath Peak

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Finque

"In korte tijd heeft Jason een goede kandidaat aan ons voorgesteld, het was meteen een match! We werken eigenlijk pas net met Finque samen, maar Finque heeft dus met één cv al direct een eerste plaatsing bij ons kunnen realiseren. Daar zijn wij heel blij mee."


Crowe Horwath Peak maakt gebruik van verschillende wervingskanalen, waarvan het eigen netwerk de grootste is. Aangezien de markt voor accountants redelijk schaars is, is het vinden van de juiste personen soms een hele klus. Finque benaderde Crowe Horwath Peak. “Wij zoeken Assistent Accountants, die momenteel moeilijk te vinden zijn. Finque wilde helpen bij de vervulling van de openstaande vacatures. De bijkomende voordelen, zoals het enthousiasmeren van kandidaten, vier vacatures op de website en extra exposure, wogen mee in die keuze. De afweging was snel gemaakt, aangezien Finque ook qua kostenplaatje een interessante partij is. De prijzen die je betaalt voor het aannemen van personeel via een andere recruitment partij liggen lang niet zo laag als de fee die per aanname door Finque in rekening gebracht wordt.”

Finque en Crowe Horwath Peak werken sinds maart dit jaar met elkaar samen. “Ik heb nog niet zo lang contact met Jason. Gedurende het traject raak je steeds beter op elkaar ingespeeld en stem je je wensen af. Wat wel en niet prettig werkt en hoe vaak we contact met elkaar hebben. Met Jason heb ik dit naar mijn idee al goed afgestemd. Hij begrijpt wat wij zoeken en is erg betrokken, dat vind ik prettig. Het is ook positief dat Finque meteen al de naam van de kandidaat zichtbaar laat zien. We hebben vertrouwen in elkaar, als Finque ons een naam geeft weten ze dat wij die persoon niet achter hun rug om zullen benaderen.”

Over Crowe Horwath Peak

Crowe Horwath Peak is een middelgrote organisatie die zich richt op ondernemers die internationaal zaken doen of de ambitie hebben dit in de toekomst door te zetten. De onderneming biedt klanten relevante adviezen en praktische oplossingen. De naam was negentig jaar lang de Zeeuw en de Keizer, recentelijk vond een naamswijziging plaats en is de naam veranderd in Crowe Horwath Peak. Een internationale naam die gemakkelijk opgepakt kan worden. “We behoren als zelfstandige organisatie sinds 1990 tot het internationale netwerk van Crowe Horwath International. Crowe Horwath International maakt deel uit van dé top tien accountancynetwerken wereldwijd. De twee grootste takken van sport zijn aan de ene kant accountancy en aan de andere kant het geven van belastingadviezen. Daarnaast zijn we ook werkzaam in salarisadministratie, bedrijfsjuridisch advies en advisory,” aldus Astrid Visscher, HR Adviseur bij Crowe Horwath.