Ervaring van Astrium Accountants

Provincie

Pakket

waves

Ervaring met Finque

"Wij zijn continue op zoek naar uitbreiding van onze controletak en hebben zelf niet de tijd om te zoeken naar de juiste mensen. In de huidige markt, waar kandidaten niet komen aanwaaien merkte we dat het wel nodig is om zelf de goede mensen te benaderen vanuit onze naam. Finque is hier bij een ideale uitkomst, zij benaderen de kandidaten proactief namens Astrium accountants en doen dit eventueel buiten kantoortijden wanneer de bereikbaarheid van de kandidaten een stuk beter is."

Ron Knoester
Owner

Wij zijn twee maanden geleden begonnen met een samenwerking met Finque en zojuist hebben we onze eerste aanname gerealiseerd. Op korte termijn hebben we meerdere kandidaten gesproken en kunnen we een nieuwe starter in februari binnen onze controlepraktijk verwelkomen.

Wij zijn continue op zoek naar uitbreiding van onze controletak en hebben zelf niet de tijd om te zoeken naar de juiste mensen. In de huidige markt, waar kandidaten niet komen aanwaaien merkte we dat het wel nodig is om zelf de goede mensen te benaderen vanuit onze naam. Finque is hier bij een ideale uitkomst, zij benaderen de kandidaten proactief namens Astrium accountants en doen dit eventueel buiten kantoortijden wanneer de bereikbaarheid van de kandidaten een stuk beter is.

Kandidaten komen vervolgens geƫnthousiasmeerd door Dennis bij ons over de vloer, en alles kan binnen een week beslecht zijn is onze ervaring.

We hebben nog bijna een jaar lang een samenwerking lopen en hopen hier nog meer topkandidaten uit te kunnen halen.

Over Astrium Accountants

Astrium Accountants is geen accountantskantoor zoals de meeste denken. Naast het opereren op de markt, behandelen zij ook opdrachten die Astrium bereikt via andere administratie- en/of accountantskantoren die niet beschikken over de WTA-vergunning van de AFM. Het bedrijf is dus eigenlijk een soort verlengstuk van deze kantoren.