Ervaringen

Filter op provincie:

Filter op pakket:

waves

Aantal reviews: 6

"Eind vorige maand zijn we een samenwerking gestart met Finque.nI voor de invulling van onze “Econometrist” vacature. Na enkele maanden zoeken hadden we veel moeite met het vinden van de juiste kandidaten. Dennis regelde binnen een week de juiste en enthousiaste kandidaat. Na succesvolle gesprekken, kon deze snel komen tekenen. Kort hierna was ook de volgende kandidaat al ingepland."

Marion Veldboer , HR Advisor

Lees de volledige ervaring
"In korte tijd heeft Jason een goede kandidaat aan ons voorgesteld, het was meteen een match! We werken eigenlijk pas net met Finque samen, maar Finque heeft dus met één cv al direct een eerste plaatsing bij ons kunnen realiseren. Daar zijn wij heel blij mee."

,

Lees de volledige ervaring
"Met behulp van Dennis en Finque’s online marketingteam heeft deze kandidaat uiteindelijk zelf gesolliciteerd. Door het plaatsen van vacatures op verscheidene vacaturesites, waaronder betaalde jobsites als LinkedIn, is onze vacature op het juiste moment voorbij gekomen aan deze controleleider. Vervolgens heeft de kandidaat zelf contact gezocht en kon alles binnen enkele weken beslecht worden."

Patricia Spithoven , Owner

Lees de volledige ervaring