Ervaringen

Filter op provincie:

Filter op pakket:

waves

Aantal reviews: 6

"Eind vorige maand zijn we een samenwerking gestart met Finque.nI voor de invulling van onze “Econometrist” vacature. Na enkele maanden zoeken hadden we veel moeite met het vinden van de juiste kandidaten. Dennis regelde binnen een week de juiste en enthousiaste kandidaat. Na succesvolle gesprekken, kon deze snel komen tekenen. Kort hierna was ook de volgende kandidaat al ingepland."

Marion Veldboer , HR Advisor

Lees de volledige ervaring
"Wij zijn continue op zoek naar uitbreiding van onze controletak en hebben zelf niet de tijd om te zoeken naar de juiste mensen. In de huidige markt, waar kandidaten niet komen aanwaaien merkte we dat het wel nodig is om zelf de goede mensen te benaderen vanuit onze naam. Finque is hier bij een ideale uitkomst, zij benaderen de kandidaten proactief namens Astrium accountants en doen dit eventueel buiten kantoortijden wanneer de bereikbaarheid van de kandidaten een stuk beter is."

Ron Knoester , Owner

Lees de volledige ervaring
"Acht maanden geleden is Horlings Nexia met Finque in zee gegaan om onze initiatieven wat betreft de werving van personeel te bundelen. De synergie tussen Horlings Nexia en Finque heeft tot succes geleid: met nog vier maanden te gaan hebben wij een Audit Manager Non-Profit aangenomen, een Gevorderd Assistent Accountant Audit en een IT Auditor. Mede hierdoor kunnen wij het nieuwe controleseizoen met een sterke staft beginnen."

Els van der Veer , HR Adviseur

Lees de volledige ervaring